Bravo, ai stil! – Alexandra, deranjata de at… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, deranjata de at… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, deranjata de at…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra, deranjata de atitudinea Andreei: ,,Pentru mine nu mai exista"
Bravo, ai stil! – Alexandra, deranjata de atitudinea Andreei: ,,Pentru mine nu mai exista. Nu mai vreau sa am discutii cu ea”

Am trecut printr-o gala fabuloasa, gala cu numarul, o gala a carei concept a fost: ,,Litoral – anii 2000″. Desi multe concurentele nu s-au regasit in acea perioada, caci abia se ajungeau pe acesta lume, si-au dat toata silinta, au facut cautari, au intrebat in stanga si-n dreapta si au adus in platou tinute fabuloase. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive, iar, din pacate, ne-am luat ramas bun de la una dintre veteranele sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, Beatrice.
Ei bine, dam startul unei noi saptamani, cea cu numarul 11, care speram sa le poarte tuturor concurentelor noroc. Si, ce credeti, ramanem in numar de 7? Va dam noi raspunsul: o noua concurenta, cu forte proaspete, e pregatita sa intre in competitia stilistica si sa faca furori. Cine este, va lasam pe voi sa aflati!

In editia din 12 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon. In editia concept ne-a surprins placut, oare se va mentine pe aceeasi linie si in aceasta seara?

Pana vom afla daca tinuta sau nu este pe gustul juratilor, trebuie sa aflam ce simte Andreea in legatura cu a ei colega. Ii cauta sau nu ii cauta Alexandra nod in papura? In culise, cele doua au dus niste discutii extrem de tensionate, insa la ce conses au ajuns, aflam chiar din acest material.

Tinuta, prin ochii juriului, e perfecta. Machiajul este realizat chiar de mainile ei, iar Alexandru Abagiu nu are decat sa o felicite: ,,Te pune in valoare!”. Daca primeste sau nu primeste Alexandra cele trei stele, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました