Bravo, ai stil! – Aza, de la muzica la moda,… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aza, de la muzica la moda,… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aza, de la muzica la moda,…

未分類
Bravo, ai stil! – Aza, de la muzica la moda, cu o energie speciala! Maurice: "M-ai cucerit!"
Bravo, ai stil! – Aza, de la muzica la moda, cu o energie speciala! Maurice: “M-ai cucerit!”

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

Asa cum v-am anuntat, astazi, in editia din 19 iunie a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, o noua concurenta isi face aparitia in platou. Din pacate, au existat si mici probleme la defilare, insa haindeti sa o cunoastem mai bine, trecand peste acest aspect..dureros.

Numele noii concurente este Aza si a venit la ,,Bravo, ai stil!” pentru ca voi, cei de acasa, sa o cunoasteti mai bine. Are 24 de ani, este pasionata de moda si spera ca aceasta emisiune sa o ajute sa-si creeze o identitate vizuala, cat si muzicala, caci Aza canta: ,,Imi lipseste tupeul. E posibil ca aici sa capat si curaj si tupeu. Am venit aici sa ma si dezvolt!”.

Cum a fost Aza primita de ale ei colege, care este verdictul in ceea ce priveste prima tinuta propusa in platou, dar si mult mai multe despre ea, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました