Bravo, ai stil! – Iris sau Andreea, cine are… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris sau Andreea, cine are… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris sau Andreea, cine are…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris sau Andreea, cine are iubit? Alex, sfat pretios: piercingurile kinky…
Bravo, ai stil! – Iris sau Andreea, cine are iubit? Alex, sfat pretios: piercingurile kinky…

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

In editia din 19 iunie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Iris, toata dezgolita si tot ce are mai frumos la vedere. Daca este de ajuns doar acest aspect, ramane de vazut.
Asa cum ne-a obisnuit, Iris ne aduce si astazi o poveste fabuloasa in atentie, o poveste care agita juratii.

Andreea, se pare, ca are o relatie de cateva zile. Cu cine, insa, ramane secret. La testimoniale, Andreea nu s-a ferit si l-a sunat pe misteriosul partener sa-l intrebe ce face de mancare: ,,Cred ca sunt putin indragostita!”.

Revenind la tinuta lui Iris, Maurice Munteanu nu are foarte multe comentarii pozitive. Cromatica ii place, ii place si geanta, insa doar atat. Pe de alta parte, Raluca Badulescu e data pe spate. Ce spune, insa, Alex Abagiu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました