Bravo, ai stil! – Iris primeste numai laude!… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris primeste numai laude!… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris primeste numai laude!…

ES
Bravo, ai stil! – Iris primeste numai laude! Andreea, taxata dur de Alex pentru "perla scoasa"…
Bravo, ai stil! – Iris primeste numai laude! Andreea, taxata dur de Alex pentru “perla scoasa” la adresa lui Iris!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 20 iunie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Iris, concurenta care ieri a incins spiritele in platou prin tinuta indrazneata cu care s-a prezentat. Tare suntem curiosi cu ce ne mai surprinde si astazi.

Despre tinuta propusa de Iris in aceasta seara, Andreea spune ca e prea putin: ,,Imi place rochia. Nu-mi place machiajul. E prea mult!”. Doar ca pe Iris nu o prea intereseaza si este de parere ca a ei colega nu prea ar trebui sa-si dea cu parerea pe partea de make-up si coafura.

Tot pe partea de beauty se pune accent si in fata juratilor. Alex Abagiu este socat de faptul ca Andreea nu a recunoscut machiajul, care, spune el, este un look iconic: ,,E un lucru de aplaudat!”. Laude peste laude pentru Iris in aceasta seara. Iata ca se poate si, usor, usor, veterana noastra se pune pe pozitii.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました