Bravo, ai stil! – Ce cauta perlelele la fest… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ce cauta perlelele la fest… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ce cauta perlelele la fest…

ES
Bravo, ai stil! – Ce cauta perlelele la festival? Tinuta lui Jasmine i-a dat cu virgula Azei!
Bravo, ai stil! – Ce cauta perlelele la festival? Tinuta lui Jasmine i-a dat cu virgula Azei!

Ce editie spectaculoasa am avut si ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite si, ca de fiecare data, fac deliciul show-ului. Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 22 iunie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, concurenta care nu este de foarte mult timp in competitie, insa a dat dovada, la cei 21 de ani, de maturitate, respect, ambitie si mult bun gust. Ce ne-a pregatit pentru editia de astazi, aflam din acest material.

Georgiana, despre tinuta pe care Jasmine o propune: ,,Imi place mult tinuta ta. Foarte tare!”. Comentariul Azei nu a scapat de criticile celorlalte fete. Faptul ca nu si-a dat seama ca Jasmine avea in picioare o pereche de ciocate, le-a dat cu virgula lui Iris si lui Alex Abagiu.

Scurt comentariul fetelor, insa e musai ca Jasmine sa ajunga si in fata juratilor.
Desi ii place, Alex Abagiu trage un semnal de alarma: ,,Este o tinuta tip uniforma. E o fila pe care vreau sa o dam si sa o lasam deoparte. Atentie mare la tipologia asta. Parul nu trebuia atat de voluminos!”. Ce spun, insa, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました