Bravo, ai stil! – “Cromatic, tinuta es… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – “Cromatic, tinuta es… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – “Cromatic, tinuta es…

ES
Bravo, ai stil! – "Cromatic, tinuta este bomba!" Alexandra, provocatade Iris cu o altfel de tinuta!
Bravo, ai stil! – Raluca: “Cromatic, tinuta este bomba!” Alexandra, provocatade Iris cu o altfel de tinuta!

Ce editie spectaculoasa am avut si ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite si, ca de fiecare data, fac deliciul show-ului. Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 22 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, energia pozitiva in persoana. Ea nu doar ca propune unele dintre cele mai reusite stylinguri, ne si distreaza pe cinste in momentul defilarii, iar si in timpul comentariilor din culise si de la testimoniale. Oare cu ce tinuta ne mai surprinde si astazi?

Rebecca, despre tinuta pe care Alexandra o propune in aceasta seara: ,,Imi place, normal, dar nu-mi plac adidasii!”. Iris are o provocare pentru a ei colega: ,,As vrea sa vad o tinuta pe care ai purta-o la o piesa de teatru care tie iti place foarte mult!”. Provocare acceptata. Curiosi de rezultat?

Despre tinuta, ce putem spune mai mult? Absolut tot le-a placut juratilor, in special Ralucai Badulescu. Stelele nu au intarziat sa apara pentru concurenta noastra frumoasa.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました