Bravo, ai stil! – Andreea mitraliata de fete… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea mitraliata de fete… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea mitraliata de fete…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea mitraliata de fete! Pungile si cutiile reapar! Are un ajutor in alegerea..
Bravo, ai stil! – Andreea, mitraliata de fete! Pungile si cutiile reapar! Are Andreea pe cineva la un anumit magazin?

Ce editie spectaculoasa am avut si ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite si, ca de fiecare data, fac deliciul show-ului. Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 22 iunie, prima concurenta care ne incanta privirile este chiar Andreea, concurenta care a avut parte de zile cu suisuri si coborasuri, insa astazi speram ca si-a adunat toate fortele si ne prezinta un styling demn de cele trei stele atat de necesare in galele eliminatorii.

In aceasta seara, Andreea merge intr-un loc atat de privat, incat nici ea nu-l cunoaste. Pana vom afla daca tinuta se potriveste cu povestea incropita pe loc, mergem in culise, acolo unde tot Andreea a reaparut cu bratele pline de pungi.
Alexandra a fost una dintre cele mai sceptice concurente. Ea si-a pus o multime de intrebari, insa nu prea a primit raspunsurile la care se astepta: ,,In trei pungi mari si indesate, nu prea ai cum sa spui ca ai doar o geanta si o curea. E posibil sa lucreze cu cineva de la magazinul respectiv, ei sa-i trimita haine si apoi sa le duca inapoi!”. Are Andreea sau nu are angajati?
Iris, pe de alta parte, marturiseste ca nu a existat o pauza in ceea ce priveste venirea coletelor pentru Andreea: ,,Au fost zile in care au venit mai multe, zile in care au venit mai putine, dar nu, nu a existat o pauza!”. Discutia despre pungi, dar mai ales despre ce se afla in ele, continua si in platou. Daca le-a lamurit Andreea pe ale ei colege, aflam din acest material.

Alex Abagiu deja vede o schimbare in ceea ce priveste tinuta propusa de Andreea, dar mai ales in ceea ce priveste machiajul si coafura: ,,Ai parte de aplauze. Se vede ca asculti!”.
Despre tinuta, Raluca Badulescu nu prea are o parere buna. Artificiul cu curelele pe sani a mai fost vazut la ea si e deja prea mult. Ce spune, insa, si Maurice Munteanu, dar si daca primeste Andreea cele trei stele, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました