Bravo, ai stil! – Alexandra a reusit sa inte… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra a reusit sa inte… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra a reusit sa inte…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra a reusit sa integreze 100 de ani intr-un singur look! ,,Superbisima!"
Bravo, ai stil! – Alexandra a reusit sa integreze 100 de ani intr-un singur look! ,,Esti superbisima!”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a 12-a gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Cabaret Moulin Rouge”! O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 23 iunie, in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, prima concurenta care ne incanta privirile este Alexandra. Ea a ales sa puna in scena un numar fabulos, presarat cu dans si miscari senzuale, ceea ce a facut deliciul juriului. Ce ne propune, insa, la capitolul tinuta in editia concept: ,,Cabaret Moulin Rouge”, aflam chiar din acest material.

Inainte ca tinuta sa-i fie jurizata, Alexandra a tinut sa-i multumeasca Rebeccai pentru ca a ajutat-o cu dansul care a innebunit platoul: ,,Sunt mandra de tine!”. Totusi, pana aflam daca Alexandra este astazi in tema sau nu, mergem in culise, acolo unde Alexandra a intrat in rolul de reporter si a incercat sa afle cateva detalii despre momentele pregatite de ale ei colege.
Andreea: ,,Mi-a placut reportajul ei, in schimb, nu prea a aflat atat de multe de la noi!”.

Seria jurizarilor este deschisa de Alex Abagiu: ,,Vreau sa-mi dai putin referintele la care ai facut apel pentru acesta tema. Avem cam 100 de ani intr-un singur look!”. Desi a intrat in pielea unui personaj, Alexandra a reusit sa bifeze toate elementele pe care un look de cabaret le cere. Ce spun Raluca Badulescu si Maurice Munteanu despre tinuta, dar si ce note primeste frumoasa concurenta din partea juratilor, aflati din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました