Bravo, ai stil! – Juratii, dezamagiti de pre… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii, dezamagiti de pre… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii, dezamagiti de pre…

ES
Bravo, ai stil! – Juratii, dezamagiti de prestatia Mariei! Tema nu se regaseste in tinuta!
Bravo, ai stil! – Juratii, dezamagiti de prestatia Mariei! Tema nu se regaseste in tinuta!

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a 12-a gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Cabaret Moulin Rouge”! O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 23 iunie, in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Maria. Asemeni colegelor ei, Maria a optat in editia concept: ,,Cabaret Moulin Rouge”, pentru o tinuta indrazneata, sexy, care lasa tot ce are ea mai frumos la vedere. Momentul nu a fost unul wow, insa ea a lasat tot platoul cu gura cascata. Emotiile au fost uriase. Draga noastra concurenta a tremurat din toate incheieturile.

Jasmine, despre tinuta pe care Maria o propune in aceasta seara de gala: ,,Imi place ca esti propusa. Mi se pare destul de previzibila combinatia dintre pana si paietele negre, insa imi place ca ai adus in atentie blana. Capa iti creaza o silueta foarte frumoasa!”.

Cel mai greu moment pentru Maria a fost in fata juriului, care nu a avut o parere tocmai buna despre propunerea Mariei. Tinuta nu prea se regaeste in tema, de aceea au si fost nevoiti sa jurizeze la sange.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました