Bravo, ai stil! – Iris, directa cu Aza: ,,A … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, directa cu Aza: ,,A … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, directa cu Aza: ,,A …

未分類
Bravo, ai stil! – Iris, directa cu Aza: ,,A venit aici sa se promoveze pe partea muzicala"
Bravo, ai stil! – Iris, directa cu Aza: ,,A venit aici sa se promoveze pe partea muzicala”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a 12-a gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Cabaret Moulin Rouge”! O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 23 iunie, in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Aza. Pentru Aza este prima editie concept la care participa, caci se afla de doar cateva zile in cadrul competitiei. Ce ne prezinta astazi si, mai ales, daca au scapat juratii de indoielile in ceea ce priveste abilitatile ei stilistice, aflam din acest material. Urmeaza si in cazul ei un moment incendiar.
Enjoy!

Pana va ajunge Aza in fata juratilor, e musai sa mergem in culise. La machiaj, in timp ce se pregatea pentru editia concept: ,,Cabaret Moulin Rouge”, Iris a tinut sa fie extrem de directa cu a ei colega: ,,Nu cred ca ea si-a facut singura tinutele. E o discrepanta foarte mare intre prima tinuta si urmatoarele. Cred ca a venit aici sa se promoveze pe partea muzicala. Nu mi se pare gresit, dar acesta este adevarul. A venit pentru expunerea pe piata!”. Acest subiect a fost dezbatut pe larg si in platou. Aza, insa, se tine pe pozitii si marturiseste ca nu lucreaza cu niciun stilist. Ochii vigilenti ai juriului nu rateaza nimic, asa ca daca ei au pus aceasta problema, inseamna ca simt ceva. Pana la proba contrarie, nu le ramane decat sa o creada pe cuvant si sa o noteze pentru ceea ce propune.
Care este deznodamantul primei gale a Azei, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました