Bravo, ai stil! – Aza, deranjata de atitudin… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aza, deranjata de atitudin… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aza, deranjata de atitudin…

未分類
Bravo, ai stil! – Aza, deranjata de atitudinea lui Jasmine: ,,De ce trage cu urechea la ce spun?"
Bravo, ai stil! – Aza, deranjata de atitudinea lui Jasmine: ,,De ce trage cu urechea la ce spun la testimoniale?”

Ce gala incredibila am avut vineri. Editia concept a fost: ,,Cabaret Moulin Rouge”, iar concurentele noastre s-au intrecut in tinute si momente spectaculoase. Din pacate ne-am despartit de o alta concurenta ce ne-a intrat la inima. Ioana a fost cea care a plecat acasa in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, desi a petrecut destul de putin timp in fata camerelor. Ii dorim mult succes pe mai departe. Cu siguranta si pentru ea se vor deschide multe usi, va avea multe oportunitati pentru a-si dezvolta o cariera in moda, caci a dovedit ca poate.
Dam startul unei noi saptamani, cea de-a 13-a de competitie. O noua concurenta va trece pragul platoului nostru si ne va inspira in ceea ce priveste moda. Asemeni fetelor ce au mai intrat pe parcursul show-ului de moda, si ea trebuie sa se ridice la anumite standarde si la cerintele juratilor. Daca se va intampla asta, ramane de vazut. Urmeaza o editie la fel de speciala precum celelalte de pana acum. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 26 iunie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Aza, concurenta care este suspectata de juratii nostri ca ar avea parte de ajutor din partea unor profesionisti. S-a tot discutat despre acest aspect saptamana trecuta, dar daca le-a trecut juratilor aceasta banuiala sau nu, aflam din acest material.

Pana aflam care este verdictul in ceea ce priveste tinuta, trebuie sa mergem in culise, acolo unde Aza, la finalul saptamanii trecute, la testimoniale, a avut parte de un vizitator. Poftit sau nepoftit?
Aza: ,,Eram la testimoniale si am auzit ca cineva din productie i-a atras atentia lui Jasmine ca statea dupa colt. M-am enervat. Vreau sa vorbesc, de ce sta colega mea fix acolo. Jasmine, crezi ca vorbesc urat despre tine? Eu te vad in finala. A fost nepoliticos!”. Care sunt argumentele Jasminei, aflam din acest material.

In ceea ce priveste tinuta propusa de Aza in aceasta seara, pe Alex Abagiu il duce cu gandul la majorete. Partea de jos trece pe sub radar, insa in partea de sus, spune Alex Abagiu, se creaza o forma de cartof. Ce spun, insa, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, dar si daca primeste sau nu primeste Aza cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました