Bravo, ai stil! – Alexandra, acuzatii la adr… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, acuzatii la adr… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, acuzatii la adr…

ES
Bravo, ai stil! – Alexandra, acuzatii la adresa lui Jasmine: ,,Aduce in lumina dezbateri din online"
Bravo, ai stil! – Alexandra, acuzatii la adresa lui Jasmine: ,,Aduce in lumina ce se dezbate in online”

Prima editie a celei de-a 13-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, ne-a adus-o in prim-plan pe Ioana, noua concurenta. Tanara a reusit sa se faca remarcata prin atitudinea si increderea pe care o emana, iar unele fete chiar ar trebui sa se teama de ea. Care va fi parcursul ei in competitie, ramane de aflat, asa ca fiti cu ochii pe noi. Trebuie sa stiti ca nici celelalte concurente nu s-au lasat mai prejos: Maria, de exemplu, a revenit cu forte proaspete dupa cateva editii in care a cam dat-o in bara. Si astazi se anunta o editie cu multe, multe surprize. Ce povesti ne-au pregatit frumoasele noastre concurente, ce tinute propun, dar si ce se mai discuta prin culise, aflam chiar in aceasta seara.

In editia din 27 iunie, cea de-a opta concurenta, si ultima din aceasta seara, care ne incanta privirile este Alexandra, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon ,,Bravo, ai stil!”. Desi nu se afla de doar mult timp in competitie, a demonstrat ca poate, cat poate, ce poate, iar asta cu siguranta ii va deschide multe usi pe viitor. Ii tinem pumnii pentru defilare si pentru jurizare. Curiosi sa aflati ce ne-a pregatit?

Ne-a obisnuit cu energia ei superba, insa, de la un timp, Alexandra este cam posomorata. Ea o acuza pe Jasmine ca aduce in lumina anumite mesaje pe care oamenii le transmit pe conturile ei de socializare. Mesajele nu sunt dintre cele mai frumoase, insa Jamsine se apara si spune ca nu ar da niciodata apa la moara rautatilor, mai ales ca si ea activeaza in mediul online.
Jasmine: ,,A vrut sa se victimizeze pe de-o parte, pe de alta parte chiar a inteles mesajul meu cumulat cu mesajul celor de acasa, care coincid!”.
La ce consens au ajuns cele doua concurente, aflam din acest material.
De asemenea, ce spun juratii despre tinuta pe care Alexandra o propune astazi, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました