Bravo, ai stil! – Aparitia Ioanei le-a speri… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aparitia Ioanei le-a speri… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aparitia Ioanei le-a speri…

未分類
Bravo, ai stil! – Aparitia Ioanei le-a speriat pe unele concurente: ,,…s-au simtit amenintate!"
Bravo, ai stil! – Aparitia Ioanei le-a speriat pe unele concurente: ,,Au fost suparate cand m-au vazut, probabil s-au simtit amenintate!”

Prima editie a celei de-a 13-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, ne-a adus-o in prim-plan pe Ioana, noua concurenta. Tanara a reusit sa se faca remarcata prin atitudinea si increderea pe care o emana, iar unele fete chiar ar trebui sa se teama de ea. Care va fi parcursul ei in competitie, ramane de aflat, asa ca fiti cu ochii pe noi. Trebuie sa stiti ca nici celelalte concurente nu s-au lasat mai prejos: Maria, de exemplu, a revenit cu forte proaspete dupa cateva editii in care a cam dat-o in bara. Si astazi se anunta o editie cu multe, multe surprize. Ce povesti ne-au pregatit frumoasele noastre concurente, ce tinute propun, dar si ce se mai discuta prin culise, aflam chiar in aceasta seara.

In editia din 27 iunie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Ioana, concurenta ce abia ieri si-a facut aparitia in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!”. Daca ieri a facut o impresie buna, tare suntem curiosi cum se va descurca in continuare, dar mai ales azi. Ce ne-a pregatit din punct de vedere stilistic, aflam din acest material.

Ilinca Vandici a fost curioasa cum a fost primita Ioana de colegele sale, insa nu ne asteptam la acest raspuns: ,,Au fost cam suparate cand m-au vazut. In spate, lucrurile au stat mai bine, mi s-au parut mai prietenoase. Poate a fost o prima impresie. Le-am speriat putin? Mi s-au parut amenintate!”. Trecand peste acest aspect, e musai sa aflam si care este parerea fetelor despre look-ul Ioanei: ,,Mi se pare o tinuta care se vrea actuala, doar ca piesele in sine nu sunt alese neaparat corect. Imi place fusta, nu-mi place ciorapul, iar hanoracul as fi vrut sa fie mai mare, fara fermoar. Nu-mi place geanta deloc si nici accesoriile de la gat nu-mi plac!”. La capitolul machiaj, Jasmine este de parere ca Ioana ca ar fi trebuit sa foloseasca alte culori: ,,Mi se pare ca ai ochii putin infundati!”.
Ce vor spune, insa, dragii nostri jurati, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました