Bravo, ai stil! – Jasmine contureaza profilu… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine contureaza profilu… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine contureaza profilu…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine contureaza profilul psihologic al Alexandrei: ,,Are atitudine… "
Bravo, ai stil! – Jasmine contureaza profilul psihologic al Alexandrei: ,,Are atitudine predispusa la scandal”

Prima editie a celei de-a 13-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, ne-a adus-o in prim-plan pe Ioana, noua concurenta. Tanara a reusit sa se faca remarcata prin atitudinea si increderea pe care o emana, iar unele fete chiar ar trebui sa se teama de ea. Care va fi parcursul ei in competitie, ramane de aflat, asa ca fiti cu ochii pe noi. Trebuie sa stiti ca nici celelalte concurente nu s-au lasat mai prejos: Maria, de exemplu, a revenit cu forte proaspete dupa cateva editii in care a cam dat-o in bara. Si astazi se anunta o editie cu multe, multe surprize. Ce povesti ne-au pregatit frumoasele noastre concurente, ce tinute propun, dar si ce se mai discuta prin culise, aflam chiar in aceasta seara.

In editia din 27 iunie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Jasmine, o frumusete de concurenta care a demonstrat, desi este de putin timp in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!”, ca are tot pachetul si e facut sa fie in centrul atentiei. Jasmine ne surprinde astazi cu o tinuta mai mult decat indrazneata. Sanii ei au fost admirati de intregul platou, speram ca si de voi, cei de acasa. 😉

Ei bine, pana vom afla ce parere au juratii despre propunerea din aceasta seara a Jasminei, mergem in culise, acolo unde i-a facut un profil psihologic Alexandrei: ,,Are aceasta atitudine, cumva, predispusa la scandal. Cand exista un subiect pe care il dezbatem aici, e prima care se anima si se activeaza atunci cand exista o posibila cearta. Nu e genul de persoana care sa poarte un conflict civilizat, din potriva, il duce la cote maxime. Nu pot sa-mi explic de ce, dar simt ca ii place de fiecare data cand sunt certuri!”. In platou, Alexandra s-a aparat cu toate armele, iar Iris, la testimoniale, a marturisit ca Jasmine ar vrea cu tot dinadinsul sa evidentieze latura mai impulsiva a Alexandrei: ,,Tinde sa-i ia partea Andreei..”.

Lasand la o parte acest aspect, tare suntem curiosi ce vor spune juratii despre tinuta pe care astazi Jasmine o propune.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました