Bravo, ai stil! – Raluca, observatie amuzant… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Raluca, observatie amuzant… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Raluca, observatie amuzant…

未分類
Bravo, ai stil! – Raluca, observatie amuzanta la tinuta Mariei: ,,Atarna harta igienica de tine.."
Bravo, ai stil! – Raluca Badulescu, observatie amuzanta la tinuta Mariei: ,,Atarna harta igienica de tine..”

Prima editie a celei de-a 13-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, ne-a adus-o in prim-plan pe Ioana, noua concurenta. Tanara a reusit sa se faca remarcata prin atitudinea si increderea pe care o emana, iar unele fete chiar ar trebui sa se teama de ea. Care va fi parcursul ei in competitie, ramane de aflat, asa ca fiti cu ochii pe noi. Trebuie sa stiti ca nici celelalte concurente nu s-au lasat mai prejos: Maria, de exemplu, a revenit cu forte proaspete dupa cateva editii in care a cam dat-o in bara. Si astazi se anunta o editie cu multe, multe surprize. Ce povesti ne-au pregatit frumoasele noastre concurente, ce tinute propun, dar si ce se mai discuta prin culise, aflam chiar in aceasta seara.

In editia din 27 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Maria, care, se pare, s-a scuturat bine de tot dupa esecurile de saptamana trecuta si a surprins ieri cu o tinuta clasica, dar bine pusa la punct din toate punctele de vedere. Maurice Munteanu nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume. Tinuta Mariei, cea de ieri, a fost cea mai buna din platou. Se va mentine Maria si azi pe linia de plutire?

Andreea, despre tinuta pe care Maria o propune in aceasta seara: ,,As fi schimbat fundele cu niste perle. Pe de alta parte imi plac fundele ciorapilor. Imi place ce ai facut cu tinuta asta!”.

Gluma, gluma, dar emotiile o coplesesc pe Maria ori de cate ori se afla in fata celor trei jurati. Pentru a mai destinde atmosfera, dar si pentru ca nu se poate abtine, Raluca Badulescu face o gluma cu privire la fundele care se regasesc pe ciorapii Mariei: ,,Cand mergi la club si pleci de la toaleta..mai atarga o hartie igienica de tine!”.
Ce spun Maurice Munteanu si Alex Abagiu despre look-ul creat de Maria, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました