Bravo, ai stil! – Rebecca, curioasa daca fet… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca, curioasa daca fet… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca, curioasa daca fet…

未分類
Bravo, ai stil! – Rebecca, curioasa daca fetele o suspecteaza si azi pe Aza ca are stilist!
Bravo, ai stil! – Rebecca, curioasa daca fetele o suspecteaza si azi pe Aza ca are stilist! ,,Daca are, nu e prea bine platit!”

Prima editie a celei de-a 13-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, ne-a adus-o in prim-plan pe Ioana, noua concurenta. Tanara a reusit sa se faca remarcata prin atitudinea si increderea pe care o emana, iar unele fete chiar ar trebui sa se teama de ea. Care va fi parcursul ei in competitie, ramane de aflat, asa ca fiti cu ochii pe noi. Trebuie sa stiti ca nici celelalte concurente nu s-au lasat mai prejos: Maria, de exemplu, a revenit cu forte proaspete dupa cateva editii in care a cam dat-o in bara. Si astazi se anunta o editie cu multe, multe surprize. Ce povesti ne-au pregatit frumoasele noastre concurente, ce tinute propun, dar si ce se mai discuta prin culise, aflam chiar in aceasta seara.

In editia din 27 iunie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Aza, frumoasa noastra artista. Din pacate, inca de cand a intrat in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, Aza a fost suspectata de faptul ca lucreaza cu un stilist. Ceea ce a batut la ochi a fost discrepanta foarte mare dintre prima ei tinuta si cele ce au urmat, dar si faptul ca nu prea reuseste sa argumenteze tinutele colegelor sale. Daca o mai banuiesc juratii ca ar avea ajutor, ce cred fetele despre faptul ca Aza e mai tacuta si nu prea spune lucrurilor pe nume, dar si ce ne propune in aceasta seara la capitolul tinuta, aflam din acest material.

O curiozitate foarte mare are Rebecca. O mai suspecteaza fetele si azi pe Aza ca are stilist? Alexandra a incercat sa faca o gluma: ,,Daca are, nu e prea bine platit”, dar a cam fost inteleasa gresit. De asemenea, Jasmine isi mentine parerea, desi nu are dovezile necesare pentru a sustine acuzatiile.
Rebecca: ,,Cu ceea ce Aza a venit in aceasta seara, nu consider ca un stilist ar face asa ceva, indiferent de nivel!”.

Tinuta ca tinuta, dar Alex Abagiu este intrigat de faptul ca Aza a ales sa se prezinte in aceasta seara fara machiaj: ,,E foarte stearsa fata. Te ajuta foarte multe lucruri sa mergi in zona de Barbie si uite cum ai stricat ceva ce putea sa mearga bine!”. Ce spun Raluca Badulescu si Maurice Munteanu despre tinuta, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました