Bravo, ai stil! – Alexandra face previziuni!… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra face previziuni!… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra face previziuni!…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra face previziuni! Se anunta o prietenie intre Andreea si Jasmine?
Bravo, ai stil! – Alexandra face previziuni! Se anunta o prietenie intre Andreea si Jasmine?

,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cel mai tare reality show cu si despre moda din Romania, va aduce si in aceasta seara o editie cu de toate: energie, bucurie, transformari spectaculoase, tinute fabuloase, multe lectii pe partea de moda si stil de la cei mai buni oameni in domeniu: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu. Nu in ultimul rand, am pregatit pentru voi si multe imagini din culise, acolo unde fetele dau frau liber sentimentelor si discutiilor in contradictoriu. Si daca ieri am avut parte de o editie sclipitoare, va garantam ca si editia din aceasta seara se va ridica la cel mai inalt nivel. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata! Ele au nevoie de sustinerea voastra mai mult ca niciodata!

In editia din 28 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirea este Alexandra, frumoasa noastra Alexandra, extrem de eleganta si rafinata in aceasta seara. Ea a demonstrat ca poate sa faca un styling in orice zona stilistica, ceea ce este de admirat si de aplaudat. Daca si in aceasta seara va reusi sa surprinda juratii, ramane de vazut.

Pana vom afla care este verdictul juriului, mergem in culise, acolo unde Alexandra a declarat ca intrezareste o prietenie intre Jamsine si Andreea: ,,A vrut sa scoata in evidenta faptul ca e de acord cu ce vehiculeaza cei de acasa si ca e ok pentru ea sa o atace pe rivala prieteniei ei. S-a gandit si ca duc. E mult spus prietenie intre cele doua, dar pe termen lung, se poate lega ceva!”. Jasmine a declarat tot in culise ca nu a venit aici sa se certe, ci sa propuna stylinguri tot mai bune, sa se ridice la asteptarile juratilor si, de ce nu, sa castige competitia: ,,Eu nu cred in taberele acestea!”. Mai mult, Alexandra declara in platou ca Jasmine s-ar fi aliat cu Andreea doar pentru a face fata cometariilor urate din online. La ce consens au ajuns cele doua concurente, aflam din acest material.

Legat de tinuta Alexandrei, Maurice Munteanu este incantat de fiecare element, iar la capitolul machiaj, a reusit sa il cucereasca pe Alex Abagiu!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました