Bravo, ai stil! – Maria ia in calcul strateg… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria ia in calcul strateg… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria ia in calcul strateg…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria ia in calcul strategia! Se numara voturile publicului in culise!
Bravo, ai stil! – Maria ia in calcul strategia! Se numara voturile publicului in culise!

,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cel mai tare reality show cu si despre moda din Romania, va aduce si in aceasta seara o editie cu de toate: energie, bucurie, transformari spectaculoase, tinute fabuloase, multe lectii pe partea de moda si stil de la cei mai buni oameni in domeniu: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu. Nu in ultimul rand, am pregatit pentru voi si multe imagini din culise, acolo unde fetele dau frau liber sentimentelor si discutiilor in contradictoriu. Si daca ieri am avut parte de o editie sclipitoare, va garantam ca si editia din aceasta seara se va ridica la cel mai inalt nivel. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata! Ele au nevoie de sustinerea voastra mai mult ca niciodata!

In editia din 28 iunie, prima concurenta si cea care deschide seria defilarilor din aceasta seara este Maria, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ea a reusit sa se faca remarcata prin tinutele deosebite pe care le propune, prin prezenta feminina si prin atitudine. E adevarat, si ea a mai gafat pe ici pe colo, insa si-a revenit si ne surprinde, speram noi, cu inca o tinuta demna de trei stele.

Ei bine, pana vom afla care este verdictul juratilor, trebuie sa mergem in culise, acolo unde Maria a afirmat ca e momentul sa treaca si ea la o strategie, ca e momentul sa isi faca niste calcule, mai ales ca in editia concept: ,,Cabaret Moulin Rouge” a fost in fata eliminarii. ,,Nu simt ca e locul meu acolo, la eliminare. O sa-mi fac calculele mai bine. Lucrurile se schimba de pe o zi pe alta si am impresia ca nu reusesc sa tin pasul cu tot ce se schimba. Zic eu ca o tema bine facuta de acasa, poate evita genul acesta de evenimente. Era si competitia mai slaba la inceput. Am avut imunitate, stiam ca sunt in top, acum lucrurile s-au schimbat”, a declarat Maria in urma cu doua editii, la testimoniale. In platou, insa, discutia a fost reluata, caci in culise s-au facut si calcule in ceea ce priveste voturile sustinatorilor. La ce concluzie au ajuns fetele, aflam din acest material.

Ei bine, lasand acest deoparte, Maria isi prezinta tinuta si in fata juratilor. Doar atat va putem spune, laudele au venit pe banda rulanta. Ce credeti, primeste sau nu primeste cele trei stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました