Bravo, ai stil! – Aza da lovitura cu vestime… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aza da lovitura cu vestime… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aza da lovitura cu vestime…

ES
Bravo, ai stil! – Aza da lovitura cu vestimentatia de astazi: ,,Ai creat o tinuta de videoclip!"
Bravo, ai stil! – Aza da lovitura cu vestimentatia de astazi: ,,Ai creat o tinuta de videoclip!”

,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cel mai tare reality show cu si despre moda din Romania, va aduce si in aceasta seara o editie cu de toate: energie, bucurie, transformari spectaculoase, tinute fabuloase, multe lectii pe partea de moda si stil de la cei mai buni oameni in domeniu: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu. Nu in ultimul rand, am pregatit pentru voi si multe imagini din culise, acolo unde fetele dau frau liber sentimentelor si discutiilor in contradictoriu. Si daca ieri am avut parte de o editie sclipitoare, va garantam ca si editia din aceasta seara se va ridica la cel mai inalt nivel. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata! Ele au nevoie de sustinerea voastra mai mult ca niciodata!

In editia din 28 iunie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Aza, concurenta noastra cu voce deosebita. Ea a reusit sa impresioneze juratii de cand a pasit in cadrul show-ului, insa i-a si bagat in ceata. Discrepanta enorma dintre prima tinuta a Azei si cele ce au urmat, i-a facut pe jurati sa se gandeasca si sa o banuiasca ca ar avea stilist sau cel putin un ajutor cu mult mai multe cunostinte decat ea. Pana la proba contrarie, trebuie sa vedem ce ne propune si in aceasta seara in materie de styling!

Jasmine, despre tinuta Azei: ,,Mi se pare putin ce ne prezinti in seara asta. Nu-mi place materialul rochiei, este ceva ce as purta la plaja, trenciul unde este in povestea ta? Esti amuzanta, esti frumoasa, arati bine, te avantajeaza acest look, dar nu cred ca se potrivesc intre ele piesele!”.

Oare asa sa fie? Pai, ne spun chiar juratii: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu.
Raluca Badulescu: ,,Esti extrem de reala, esti super misto, ai vorbele la tine, nu care cumva sa cazi in vreo pasa sa nu mai vrei sa zici ceva. Rochia iti vine foarte bine. Asta e tinuta de videoclip!”.
Ce spun, insa, Maurice Munteanu si Alex Abagiu, aflam din acest material. Ce credeti, a dat sau nu a dat Aza lovitura?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました