Bravo, ai stil! – Ioana, coplesita de emotii… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana, coplesita de emotii… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana, coplesita de emotii…

ES
Bravo, ai stil! – Ioana, coplesita de emotii: ,,Am crezut ca o sa fie mai usor in competitie!"
Bravo, ai stil! – Ioana, coplesita de emotii: ,,Am crezut ca o sa fie mai usor in competitie!”

O noua zi, noi tinute demne de trei stele, speram noi. Doar o zi ne mai desparte pana la editia concept, editie in care concurentele isi pot pune la maximum creativitatea la contributie. Daca ati urmarit editia de ieri si s-a ridicat la nivelul asteparilor voastre, trebuie sa stiti ca si aceasta editie este top. Urmeaza tinute care mai de care mai fabuloase, tinute perfecte, demne de cele trei stele si de laude pe banda rulanta, tinute bine accesorizate, din toate zonele stilistice, dar si emotii, concentrare maxima si, bineinteles, cele mai picante imagini din culise, acolo unde are loc, de fapt, magia. Daca v-am facut curiosi, fiti cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata. Cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, au mare nevoie de aprecieri, aprecieri pentru care va sunt extrem de recunoscatoare!

In editia din 29 iunie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Ioana, concurenta care a pasit in cadrul show-ului de moda la inceputul acestei saptamani fabuloase. Cu ce ne surprinde, aflam din acest material. Un lucru e cert, Ioana este extrem de.. delicioasa, caci seamana cu o bomboana.

Raluca Badulescu: ,,Rochia e draguta, tu esti draguta, sandalele nu-mi plac!”. Maurice Munteanu pune punctul pe i: ,,Puiule, tinuta este nenorocire!”. Lacrimile nu au intarziat sa apara la testimoniale.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました