Bravo, ai stil! – Alexandra, accesoriu neobi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, accesoriu neobi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, accesoriu neobi…

ES
Bravo, ai stil! – Alexandra, accesoriu neobisnuit in platou! Jasmine: ,,In seara asta ma sperie.."
Bravo, ai stil! – Alexandra, accesoriu neobisnuit in platou! Jasmine: ,,In seara asta ma sperie.. mi-e frica”

O noua zi, noi tinute demne de trei stele, speram noi. Doar o zi ne mai desparte pana la editia concept, editie in care concurentele isi pot pune la maximum creativitatea la contributie. Daca ati urmarit editia de ieri si s-a ridicat la nivelul asteparilor voastre, trebuie sa stiti ca si aceasta editie este top. Urmeaza tinute care mai de care mai fabuloase, tinute perfecte, demne de cele trei stele si de laude pe banda rulanta, tinute bine accesorizate, din toate zonele stilistice, dar si emotii, concentrare maxima si, bineinteles, cele mai picante imagini din culise, acolo unde are loc, de fapt, magia. Daca v-am facut curiosi, fiti cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata. Cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, au mare nevoie de aprecieri, aprecieri pentru care va sunt extrem de recunoscatoare!

In editia din 29 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Alexandra, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Cu mici exceptii, ea mereu reuseste sa surprinda juratii si sa primeasca note mari in editiile concept, dar si trei stele in timpul saptamanii. Daca si astazi se mentine in acelasi tipar, ramane de vazut. Stati sa vedeti cu ce accesoriu neobisnuit a intrat frumoasa concurenta in platou.

Jasmine, despre tinuta pe care Alexandra o propune in aceasta seara: ,,Ma sperie mai mult decat m-a speriat Maria. Mi-e frica, dar concurenta este frumoasa. Dupa styling nu pot sa zic ca ma omor, piesele in sine mi se par destul de chicioase. Pelerina ma duce cu gandul la o pelerina pe care as lua-o pe mine intr-un parc de distractii, daca ploua!”.

In ceea ce priveste machiajul, pentru ca este make-up artist si stie sa se puna in evidenta foarte bine, Alexandra primeste multe laude de la Alex Abagiu. Ea este una dintre concurentele care mereu diversifica la acest capitol, ceea ce ne bucura enorm.
In schimb, in ceea ce priveste tinuta, piesele vestimentare sunt frumoase, insa nu in combtinatia pe care Alexandra o propune in aceasta seara.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました