Bravo, ai stil! – Alexandra o taxeaza pe Reb… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra o taxeaza pe Reb… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra o taxeaza pe Reb…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra o taxeaza pe Rebecca: ,,Cam toata saptamana a tinut-o in zona de costum"
Bravo, ai stil! – Alexandra o taxeaza pe Rebecca: ,,Cam toata saptamana a tinut-o in zona de costum!”

O noua zi, noi tinute demne de trei stele, speram noi. Doar o zi ne mai desparte pana la editia concept, editie in care concurentele isi pot pune la maximum creativitatea la contributie. Daca ati urmarit editia de ieri si s-a ridicat la nivelul asteparilor voastre, trebuie sa stiti ca si aceasta editie este top. Urmeaza tinute care mai de care mai fabuloase, tinute perfecte, demne de cele trei stele si de laude pe banda rulanta, tinute bine accesorizate, din toate zonele stilistice, dar si emotii, concentrare maxima si, bineinteles, cele mai picante imagini din culise, acolo unde are loc, de fapt, magia. Daca v-am facut curiosi, fiti cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata. Cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, au mare nevoie de aprecieri, aprecieri pentru care va sunt extrem de recunoscatoare!

In editia din 29 iunie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Rebecca, si ea una dintre concurentele cele mai bune ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ieri a reusit sa faca o impresie mai mult decat buna. Dar oare astazi cu ce ne va surprinde? Curiosi? Daca da, atunci ramaneti alaturi de noi pentru a afla.

Maria, despre tinuta pe care Rebecca o propune in aceasta seara: ,,Imi place tinuta, dar ma duce putin cu gandul la un costum. Imi place machiajul, imi place tinuta. E interesanta!”.

Tinuta speciala pe care Rebecca o prezenta in fata juratilor i se potriveste manusa. Desi Maria a afirmat ca din cauza palarie se duce cu gandul spre un costum, Raluca Badulescu contrazice parerea ei: ,,Tocmai aceasta palarie face tinuta sa fie perfecta!”. Ce spun, insa, Alex Abagiu si Maurice Munteanu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました