Bravo, ai stil! – Look-ul Ioanei, insuficien… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Look-ul Ioanei, insuficien… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Look-ul Ioanei, insuficien…

未分類
Bravo, ai stil! – Look-ul Ioanei, insuficient pentru o editie concept: ,,Pari costumata si…''
Bravo, ai stil! – Look-ul Ioanei, insuficient pentru o editie concept: ,,..pari costumata si lipseste glam-ul”

Editia concept “Bravo, ai stil! din această seară va încânta telespectatorii cu un spectacol de modă desprins din trecutul îndrăzneț si iconic al anilor ’60. Cu tema concept “Woodstock”, concurentele isi vor demonstra abilități impresionante în styling și vor crea outfituri remarcabile inspirate de celebra mișcare hippie.
Unul dintre momentele memorabile ale serii va fi reprezentat de reprezentatia în care una dintre tinerele concurente va reusi să surprindă atât jurații, cât și publicul prin modul în care a interpretat tema și a adus în prezent esența stilului Woodstock. Styling-ul său de excepție a primit aprecierea și laudele din partea celor doi jurați, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Despre cine credeți că este vorba?
Fiți alături de noi și în aceasta seară, căci urmează momente cu adevărat strălucitoare si, de asemenea, nu uitați să vă votați concurenta preferată!

In editia din 30 iunie, in cea de-a 13-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, prima concurenta si cea care deschide seria defilarilor este nimeni alta decat Ioana, concurenta ce se afla de doar cinci zile in cadrul show-ului de moda. Nu multe au fost, din pacate, zilele in care Ioana a reusit sa obtina stelute, astfel ca emotiile au coplesit-o in editia de ieri, iar lacrimile si-au facut aparitia. In culise, ea ne-a vorbit despre acest aspect, dar si despre cat de greu ii este aici: ,,Imi este destul de greu pentru ca nu sunt in bransa, in domeniu, nu am nicio treaba cu televiziunea, cu moda si imi este destul de greu sa fac rost de toate piesele vestimentare pe care mi le-as dori. Dar nu ma las. Lupt, dau mesaj, imi fac conexiuni. Vreau sa am tinute foarte bine compuse. Fara rautate, Jasmine, cu casa de productie, m-am gandit ca e mai usor sa procure anumite piese!”.
Cum a raspuns Jasmine acestor afirmatii, dar si ce sfaturi a avut Andreea pentru a ei colega, aflam din acest material.

Legat de tinuta, caci ea este cea mai importanta piesa de puzzle a acestui frumos reality show cu si despre moda, Raluca Badulescu marturiseste ca nu e gresita, insa nu este o tinuta pentru gala: ,,Bratarile sunt bine alese, ciocatele, fusta. Nu avem elementul gala, elementul adus in actual!”. Maurice Munteanu, pe de alta parte, a vazut-o pe Ioana putin costumata in aceasta seara. Ce spune si Alex Abagiu despre partea de beauty, dar si ce note primeste Ioana in aceasta seara, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました