Bravo, ai stil! – ALEXANDRA FACE ACUZATII GR… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ALEXANDRA FACE ACUZATII GR… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ALEXANDRA FACE ACUZATII GR…

未分類
Bravo, ai stil! – ALEXANDRA FACE ACUZATII GRAVE: ,,Andreea mi-a facut branci.."
Bravo, ai stil! – ALEXANDRA FACE ACUZATII GRAVE: ,,Andreea mi-a facut branci..”

Editia concept “Bravo, ai stil! din această seară va încânta telespectatorii cu un spectacol de modă desprins din trecutul îndrăzneț si iconic al anilor ’60. Cu tema concept “Woodstock”, concurentele isi vor demonstra abilități impresionante în styling și vor crea outfituri remarcabile inspirate de celebra mișcare hippie.
Unul dintre momentele memorabile ale serii va fi reprezentat de reprezentatia în care una dintre tinerele concurente va reusi să surprindă atât jurații, cât și publicul prin modul în care a interpretat tema și a adus în prezent esența stilului Woodstock. Styling-ul său de excepție a primit aprecierea și laudele din partea celor doi jurați, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Despre cine credeți că este vorba?
Fiți alături de noi și în aceasta seară, căci urmează momente cu adevărat strălucitoare si, de asemenea, nu uitați să vă votați concurenta preferată!

In editia din 30 iunie, in cea de-a 13-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil”, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, una dintre cele mai creative si perfectioniste concurente. Si ea a reusit sa obtina mai mereu stelute, dar si note extrem de mari in editiile concept. Cu ce ne surprinde astazi, aflam din acest material.

Bucuria jurizarii, din pacate, este umbrita de iesirea la iveala a unui incident petrecut la intrarea tuturor concurentelor in platou. Aflandu-se una langa alta, Alexandra sustine ca Andreea i-ar fi facut branci, ar fi impins-o. Noi avem si imaginile. A fost sau nu a fost real incidentul?
Alexandra: ,,Te rog sa nu mai avem niciun contact fizic de acum inainte!”. Avem si declaratii la cald din partea concurentelor. Ce spun si ale lor colege, aflam din acest material.

In ceea ce priveste tinuta pe care Alexandra o propune in aceasta seara, se pare ca nu este in tema. Si ea a reusit sa dezamageasca juriul, din pacate, iar notele au fost extrem de mici.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました