Bravo, ai stil! – Andreea vrea sa devina inf… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea vrea sa devina inf… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea vrea sa devina inf…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea vrea sa devina influencer, iar emisiunea o cam "incurca": ,,Au fost…."
Bravo, ai stil! – Andreea vrea sa devina influencer, iar emisiunea o cam “incurca”: ,,Au fost lucruri care m-au deranjat..”

Iata ca am intrat, fara sa ne dam seama cand a trecut timpul, si in cea de-a 14-a saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Toate concurentele au trecut brio peste editia concept de vineri, editie concept care nu a fost una eliminatorie. In aceasta saptamana nu vom mai avea parte de noi concurente, doar ca pretentiile juratilor sunt la cote maxime. Nivelul la care competitia a ajuns in acest moment impune reguli stricte si cerinte tot mai exigente din parte juriului. Ce ne-au pregatit cele opt invingatoare, aflam chiar in aceasta seara. Nu uitati, pentru a putea fi alaturi de ele, e necesar sa le votati neincetat. Ele au mare nevoie de sustinerea voastra. ❤

In editia din 3 iulie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Andreea, veterana sezonului, alaturi de Iris, care, din pacate, de la o vreme propune tinute tot mai slabe. Vineri ne-a socat cu decizia ei, aceea de a vrea sa plece acasa. Ea si-a indemnat sustinatorii sa nu o mai voteze, insa ramane de vazut daca acest lucru se va intampla sau nu.

Ei bine, pana vom afla care este verdictul in ceea ce priveste tinuta de astazi, mergem in culise, acolo unde chiar Andreea a afirmat ca isi cauta manager. Se pare ca tanara vrea sa fie influencer, insa emisiunea o cam.. incurca. Ea ar urma sa semneze un contract cu o firma care sa o ajute sa se dezvolte in aceasta arie. Ce a declarat ea in platou, aflam din acest material. Iris, pe de alta parte, marturiseste ca Andreea si-a cam atins scopul pentru care a venit aici, in competitie, iar acum ii este foarte usor sa renunte.

Alex Abagiu deschide seria juratilor cu o intrebare: ,,Crezi ca vei lua stele cu aceasta tinuta?”. E foarte dificil sa o priveasca, caci isi aduce aminte de Andreea care a pasit cu mare incredere in acest show: ,,Acum vad ceva sumbru, ceva dintr-o epoca care nu ar trebui sa fie prezentata aici!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました