Bravo, ai stil! – Ioana si-a creat un dezava… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana si-a creat un dezava… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana si-a creat un dezava…

未分類
Bravo, ai stil! – Ioana si-a creat un dezavantaj cu machiajul: ,,Pari obosita!"
Bravo, ai stil! – Ioana si-a creat un dezavantaj cu machiajul: ,,Pari obosita!”

Iata ca am intrat, fara sa ne dam seama cand a trecut timpul, si in cea de-a 14-a saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Toate concurentele au trecut brio peste editia concept de vineri, editie concept care nu a fost una eliminatorie. In aceasta saptamana nu vom mai avea parte de noi concurente, doar ca pretentiile juratilor sunt la cote maxime. Nivelul la care competitia a ajuns in acest moment impune reguli stricte si cerinte tot mai exigente din parte juriului. Ce ne-au pregatit cele opt invingatoare, aflam chiar in aceasta seara. Nu uitati, pentru a putea fi alaturi de ele, e necesar sa le votati neincetat. Ele au mare nevoie de sustinerea voastra. ❤

In editia din 3 iulie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Ioana, concurenta care a pasit in plato abia la inceputul saptamanii trecute. Din pacate, clasamentul de vineri nu a fost foarte stralucit in ceea ce o priveste, insa ne-a promis ca schimba foaia si va propune tinute din ce in ce mai bune.

Alex Abagiu aplauda rigurozitatea si seriozitatea pe care Ioana o exprima prin tinuta din aceasta seara, insa, in ceea ce priveste machiajul, a dat gres. Ii lipseste luminozitatea de la nivelul fetei, ceea ce o face sa para obosita. Legat de tinuta, exista niste detalii care “urla”, spune Maurice Munteanu: ,,Este un look care se vrea minimalist, dar nu e. Sunt multe detalii care se bat cap in cap!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました