Bravo, ai stil! – Machiajul Rebeccai, insufi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Machiajul Rebeccai, insufi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Machiajul Rebeccai, insufi…

未分類
Bravo, ai stil! – Machiajul Rebeccai, insuficient pentru Alex: ,,Ai o aura trista la fata"
Bravo, ai stil! – Machiajul Rebeccai, insuficient pentru Alex: ,,Ai o aura trista la fata”

Iata ca am intrat, fara sa ne dam seama cand a trecut timpul, si in cea de-a 14-a saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Toate concurentele au trecut brio peste editia concept de vineri, editie concept care nu a fost una eliminatorie. In aceasta saptamana nu vom mai avea parte de noi concurente, doar ca pretentiile juratilor sunt la cote maxime. Nivelul la care competitia a ajuns in acest moment impune reguli stricte si cerinte tot mai exigente din parte juriului. Ce ne-au pregatit cele opt invingatoare, aflam chiar in aceasta seara. Nu uitati, pentru a putea fi alaturi de ele, e necesar sa le votati neincetat. Ele au mare nevoie de sustinerea voastra. ❤

In editia din 3 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Rebecca, frumoasa concurenta care a facut senzatie cu momentul ei editia concept de vinerea trecuta. Cu siguranta ne va surprinde si astazi cu un look senzational, deci, haideti sa o privim si sa o admiram.

Aza, despre tinuta pe care Rebecca o propune in aceasta seara: ,,Imi place tinuta ta, insa nu as opta pentru acest machiaj. Nu stiu ce cauta auriu la ochi. Eu nu as fi pus nici perlele acelea cu flori. Rochia are ceva argintiu, as fi pus ceva argintiu si la par!”. Alexandra a tinut neaparat sa ii faca colegei ei un compliment: ,,Cred ca m-as marita asa. Esti divina, fata!”.
Ce parere au, insa, si juratii despre Rebecca si tinuta ei din aceasta seara, aflam in cele ce urmeaza.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました