Bravo, ai stil! – Cine e vulpea din povestea… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Cine e vulpea din povestea… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Cine e vulpea din povestea…

ES
Bravo, ai stil! – Cine e vulpea din povestea Mariei? Concurenta adanceste misterul cu un indiciu!
Bravo, ai stil! – Cine e vulpea din povestea Mariei? Concurenta adanceste misterul cu inca un indiciu!

Este a doua zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun.
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 4 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Maria, si ea una dintre cele mai bune concurente din acest sezon. In editia de ieri, ea a adus in platou o poveste ce a starnit controverse, caci vorbea despre o vulpe. Concurentele au sarit ca arse. Jasmine si Iris au fost cele care s-au simtit, cele care cred ca despre ele este vorba in poveste. Acum intrebarea este: care dintre ele este vulpea din povestea Mariei? Ei bine, raspunsul il aflam chiar din acest material. Ce s-a discutat in culise, dar si in platou, aflam in cele ce urmeaza.

Propunand o tinută ce emană rafinament, Maria a reusit sa il impresioneze pe Maurice Munteanu, juratul lăudând-o în termeni entuziaști.

“Este o tinuta excetionala. Este foarte boarding school si foarte luxury, intr-un sens deloc est -european. Respectiv, genul de tinuta pe care nu prea o vezi in acest spatiu. Pentru ca raportarea la cee ace inseamna brand, branding, sexualitate este un pic diferita. Crede-ma ca este o tinuta extrem de sexy, chiar daca nu propui niste elemente in mod vadit sexy, extrem de rafinata, detaliul cu ochelarii visinii care se decupau dintr-un buzunar bleumarin mi se pare seducator, sarafanul, pantofii, geanta, puloverul in dungi, totul mi se pare splendid… este un mix foarte reusit…!”, lauda Maurice Muntenau tinuta concurentei.

Tanara concurenta a reușit si de aceasta data să surprindă prin alegerile ei îndrăznețe și prin abordarea distinctă în ceea ce privește modul în care se raportează la modă și la identitatea personală.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました