Bravo, ai stil! – Aza, surprinsa de colege: … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aza, surprinsa de colege: … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aza, surprinsa de colege: …

ES
Bravo, ai stil! – Aza, surprinsa de colege: ,,Au pus cateva piese de-ale mele si au dansat!"
Bravo, ai stil! – Aza, surprinsa de colege: ,,Au pus cateva piese de-ale mele si au dansat!”

Este a doua zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun.
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 4 iulie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Aza, frumoasa noastra concurenta cu voce de aur. Nici ea nu se afla de foarte mult timp in cadrul show-ului de moda, insa a reusit sa arate ca poate face stylinguri perfecte, demne de stele si de note mari. Se ridica, insa, si o intrebare: tinutele sunt facute 100% de ea sau nu? Ei bine, pana vom avea si probe, ne ramane doar sa o credem pe cuvant si sa o felicitam.

Stiti deja ca Aza canta. De-a lungul timpului, ea a lansat piese superbe, dansante, potrivite pentru culisele ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Colegele au tinut sa-i faca o surpriza, iar in timp ce se pregateau de filmari, s-au distrat pe melodiile ei. A fost nebunie in culise.

Din nou, Aza are o tinuta foarte buna, actuala, o tinuta de videoclip, spune Maurice Munteanu. Pe de alta parte, despre peruca, Alex Abagiu nu are multe de spus: ,,Nu-mi place!”. Mai multe trucuri despre peruci, aflam de la juratul nostru.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました