Bravo, ai stil! – Ioana nu s-a mai putut abt… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana nu s-a mai putut abt… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana nu s-a mai putut abt…

未分類
Bravo, ai stil! – Ioana nu s-a mai putut abtine: ,,Simt ca nu fac treaba buna in concurs!"
Bravo, ai stil! – Ioana nu s-a mai putut abtine: ,,Simt ca nu fac treaba buna in concurs!”

Este a treia zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 5 iulie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Ioana. Din pacate, ea nu prea reuseste sa propuna tinute bune si aproape toate jurizarile se termina rau in cazul ei. Daca astazi vor asta lucrurile mai bine, ramane de vazut. Noi speram ca da, ii tinem pumnii, si haideti sa aflam ce spun juratii.

Ioana le-a luat ochii juratilor cu geaca pe care o poarta astazi, intr-un argintiu electrizant. La capitolul machiaj, lucrurile parca stau mai bine: ,,Linia ta de eyeliner a mai urcat putin, insa culoarea de la ochi nu functioneaza cu aceasta culoare. Aza are machiajul pe care ar trebui sa il ai tu la nivelul ochilor si invers!”. Din pacate, Ioana izbucneste in lacrimi cand aude ca si verdictul de astazi este unul.. total nefericit.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました