Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, speriat de ma… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, speriat de ma… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, speriat de ma…

未分類
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, speriat de machiajul ochilor! Jasmine explica intentia!
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu, speriat de machiajul ochilor! Jasmine explica intentia!

Este a treia zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 5 iulie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, care, desi tanara, reuseste sa propuna tinute bune, deosebite, atente alese, iar increderea pe care o emana intregeste tot ansamblul. Ce ne-a pregatit in aceasta seara, aflam din acest material.

Raluca Badulescu deschide seria jurizarilor: ,,Este o tinuta foarte, foarte buna. Pana si pantofii i-ai integrat bine, caci trebuia sa pui inaltime!”. Legat de machiaj, trebuie sa stiti ca pentru Alex Abagiu este putin de speriat. Ei bine, Jasmine explica de ce a facut aceasta alegere.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました