Bravo, ai stil! – Andreea se simte jignita! … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea se simte jignita! … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea se simte jignita! …

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea se simte jignita! Alexandra o vede pe Jasmine ca varianta 2.0 a Andreei!
Bravo, ai stil! – Andreea se simte jignita! Alexandra a declarat ca Jasmine este varianta 2.0 a Andreei!

Este a patra zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 6 iulie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, si ea una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. In fiecare zi reuseste sa anime competitia, atmosfera din platou, din culise, ne propune tot felul de tinute fabuloase, insa ce ne prezinta si astazi, aflam din acest material.

Ei bine, pana vom discuta despre tinuta, e musai sa mergem in culise, acolo unde Alexandra a tinut sa mentioneze ca Jasmine este varianta Andreei 2.0. Dupa cum bine stiti, s-a tot vorbit de ceva timp despre faptul ca Jasmine s-ar fi imprietenit cu Andreea datorita sustinatorilor pe care veterana sezonului ii are. Andreea si Jamsine nu au ramas indiferente la acuzatiile si speculatiile Alexandrei. Schimbul de replici acide din culise poate fi urmarit in acest material.

Styling-ul, realizat cu grijă și atenție la detalii, a stârnit reacții puternice din partea juraților. Alexandru Abagiu a lăudat stilul concurentei.

“Imi place la nebunie povestea asta cu pantaloni utilitari, imi place că ai mers departe cu partea de styling…”, spune Alexandru Abagiu.

Maurice Munteanu a remarcat modul în care concurenta a reușit să contureze o estetică distinctă.

“Dragă, nu mă omor după piesele tale vestimentare… Deși nu-mi plac neapărat piesele, tu ai conturat aici o ‘golanească’, dar pe altă zonă… Dacă ai fi făcut altă coafură, dacă nu ai fi avut această banderolă sau dacă rujul era mai închis, cu siguranță ar fi părut neterminat styling-ul. Dar, fiindca există toate aceste elemente, le văd foarte bine integrate într-un context coerent stilistic”, a afirmat Maurice Munteanu.

Raluca Bădulescu, la randul ei, a remarcat alegerea îndrăzneaţă a Alexandrei de a folosi elemente aparent neplăcute sau neobișnuite pentru a-și crea propria estetică.

“Ești extrem de inventivă pentru că tu iei lucruri nu prea frumoase. Pantalonii sunt niște utilitari, niște lanțuri pe care le-ai cumpărat la metru… felul în care ți-ai făcut părul, cum ți-ai ales cerceii, fiecare lucru este acolo unde trebuie. Ești maestră în styling”, a subliniat Raluca Bădulescu, evidențiind abilitatea concurentei de a transforma elemente considerate “urâte” într-un stil personal și coerent.

Styling-ul Alexandrei a generat o dezbatere interesantă între jurați, evidențiind diversitatea de gusturi și perspective în lumea modei. Aceasta reușește să-și construiască o identitate stilistică distinctă, în care elementele vestimentare capătă semnificație și poveste, demonstrând că modul în care alegem să ne prezentăm poate exprima mult mai mult decât aspect exterior.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました