Bravo, ai stil! – Aza a aglomerat prea mult … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aza a aglomerat prea mult … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aza a aglomerat prea mult …

未分類
Bravo, ai stil! – Aza a aglomerat prea mult zona pieptului! Maurice: "Tinuta nu e terminata!"
Bravo, ai stil! – Aza a aglomerat prea mult zona pieptului! Maurice: “Tinuta nu e terminata!”

Este a patra zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 6 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Aza, una dintre concurentele bune ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ea a tot reusit sa propuna tinute bune, sa primeasca multe stele de la jurati, note mari in gale, chiar daca in primele zile a fost suspectata ca ar lucra cu cineva. Ei bine, cu ce ne mai surprinde si astazi, aflam din acest material.

Atentia la detalii, dupa cum bine stiti, este esentiala, iar Alexandra are un spirit de observatie ceva iesit din comun. Etichetele de pe pantofii Azei nu au scapat de ochii ei vigilenti nici de data aceasta. 🤭

Legat de tinuta pe care Aza o propune in aceasta seara, ar fi una buna, insa accesorizarea e ceva de speriat. Zona gatului, a decolteului, este foarte aglomerata, spune Raluca Badulescu: ,,Pentru cetatenele cu boxe mari, genul acesta de rochie nu face niciun avantaj. Din profil, zici ca esti gravida cu tripleti, in 7 luni!”.
Ce parere au si ceilalti doi jurati, dar si daca primeste Aza cele trei stele, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました