Bravo, ai stil! – ALEXANDRA, ATAC DUR: ,,Jas… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ALEXANDRA, ATAC DUR: ,,Jas… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ALEXANDRA, ATAC DUR: ,,Jas…

ES
Bravo, ai stil! – ALEXANDRA, ATAC DUR: ,,Jasmine este mai inteligenta decat Andreea!"
Bravo, ai stil! – ALEXANDRA, ATAC DUR: ,,Jasmine este mai inteligenta decat Andreea!” Iris, in asentiment cu Alexandra!

Am ajuns si la finalul celei de-a 14-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8. Dam startul astazi celei de-a 14-a gale, celei de-a 14-a editii concept. Tema din aceasta seara este ,,Glitter Glam”, o tema stralucitoare si la propriu si la figurat. Coafuri spectaculoase, paiete, diamnate, cristale, momente impresionante, tinute puse la punct in cel mai mic detaliu, perfectiune – toate acestea sunt ingredientele galei din aceasta seara. Ei bine, nu in ultimul rand, concurentele vor avea parte si de jurizari la sange, caci cei trei jurati: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu, nu mai iarta nimic, iar asta o stim prea bine cu totii. Cine va primi cele mai multe laude, cine va fi criticata, cine va primi cele mai mari note, cine le va primi pe cele mai mici, toate aceste detalii care intregesc puzzleul unei adevarate competitii de moda si stil pot fi aflate doar urmarind materialele noastre exclusive. Nu ratati o seara incendiara! ❤

In editia din aceasta seara a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2 Alexandra, una dintre concurentele show-ului, aduce o doză impresionantă de emoție și vulnerabilitate pe scena celei mai iubite competiții de modă din România. Melodia pe care a defilat aceasta a reușit să o atingă în profunzime, readucând în prim-plan amintiri din trecutul său, iar aceasta nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Momentul deosebit al Alexandrei la “Bravo, ai stil!” evidentiaza faptul că moda nu este doar despre ținute vestimentare și aparențe, ci și despre trăirea și exprimarea emoțiilor autentice. Într-un moment plin de sensibilitate, Alexandra a mărturisit: “Există comori pe care cineva, la un moment dat, le pierde. Iar eu, astăzi, sunt o comoară pe care cineva, la un moment dat, a pierdut-o”. Aceste cuvinte au venit la pachet cu un val de emoție intensă, iar lacrimile nu au întârziat să apară.

Ilinca Vandici a fost curioasă să afle mai multe și a întrebat-o pe Alexandra dacă lacrimile îi sunt provocate de o iubire pe care și-ar fi dorit să o păstreze. Fără să ezite, tânăra concurentă a confirmat, afirmând că trăirile intense și momentele cu adevărat emoționante sunt esența competiției “Bravo, ai stil!”.

“Momente, emotii si trairi, fetelor. Despre asta este vorba in aceasta competitie. Si nu, nu cred ca ai ales intamplator aceasta piesa pe care ai defilat! Si ma bucur sa te descopar si asa, Alexandra, si cred ca si cei de acasa”, spune Ilinca Vandici.

“Bravo, ai stil!” continuă să aducă pe micul ecran momente pline de emoție și autenticitate, lăsându-le pe tinerele concurente să-și exprime trăirile și să se dezvăluie în fața telespectatorilor. Intregul moment il veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D2, la ora 19:00.

Reamintim ca reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând de miercuri, 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました