Bravo, ai stil! – Andreea, Aza si Jasmine, c… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, Aza si Jasmine, c… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, Aza si Jasmine, c…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, Aza si Jasmine, cel mai nou trio din competitie? Aza, taxata de Raluca!
Bravo, ai stil! – Andreea, Aza si Jasmine, cel mai nou trio din competitie? Atentie la detalii! Raluca: “Nu mai amestecati branduri cu logo-uri atat de vizibile!”

Sezonul 8 al celui mai urmarit reality show de moda si stil din Romania: ,,Bravo, ai stil”, a debutat in data de 2 aprilie la Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media International. Dupa 14 saptamani de difuzare la Kanal D2, ,,Bravo, ai stil!” se muta pe Kanal D de astazi, 12 iulie, urmand sa fie difuzat de mercuri pana vineri, de la ora 22:30.
Ei bine, dupa o gala aparte, gala difuzata vineri, incepem o noua editie in forta, cu multe tinute superbe, cu stelute (speram noi pentru toate concurentele), cu povesti fascinante si, bineinteles, cu momente din culise, acolo unde competitia stilista prinde culoare. ✨

In editia din 11 iulie, prima concurenta la defilare si cea care da startul saptamanii cu numarul 15 din cadrul sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, este Aza, concurenta care in ultimul timp ne surprinde din ce in ce mai placut.

Ei bine, pana vom afla ce tinuta propune Aza in aceasta seara, dar si care sunt comentariile juratilor, mergem in culise, de unde aflam ca Andreea, Aza si Jasmine sunt cel mai nou trio din competitie: ,,Sustinatorii mei au facut colaje cu noi!”. Cum au ajuns sa se imprieteneasca, de ce a ales Aza sa se alature Andreei si Jasminei, care sunt teoriile conspiratie dezvoltate astazi de celelalte fete din platou, aflam din acest material. Ioana, cea mai noua concurenta a emisiunii, a marturisit ca nu face parte din nicio tabara, asta pentru ca inca nu a dezvoltat o afinitate pentru vreo colega.

Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました