Bravo, ai stil! – Maria impresioneaza jurati… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria impresioneaza jurati… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria impresioneaza jurati…

ES
Bravo, ai stil! – Maria impresioneaza juratii printr-un look foarte fresh si prin creativitate!
Bravo, ai stil! – Maria impresioneaza juratii printr-un look foarte fresh si prin creativitate! “Le-ai asortat incredibil!”

Sezonul 8 al celui mai urmarit reality show de moda si stil din Romania: ,,Bravo, ai stil”, a debutat in data de 2 aprilie la Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media International. Dupa 14 saptamani de difuzare la Kanal D2, ,,Bravo, ai stil!” se muta pe Kanal D de astazi, 12 iulie, urmand sa fie difuzat de mercuri pana vineri, de la ora 22:30.
Ei bine, dupa o gala aparte, gala difuzata vineri, incepem o noua editie in forta, cu multe tinute superbe, cu stelute (speram noi pentru toate concurentele), cu povesti fascinante si, bineinteles, cu momente din culise, acolo unde competitia stilista prinde culoare. ✨

In editia din 11 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Maria, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ea mai mereu reuseste sa impresioneze juratii prin rafinament, eleganta si afinitatea pe care o are pentru materialele si croiurile de buna calitate. Tare suntem curiosi cu ce ne va mai suprinde si astazi.

Jasmine, despre tinuta pe care Maria o propune in aceasta seara: ,,Imi place cum ai combinat zona papusistica cu zona street style. Pantalonii sunt bine integrati, esti foarte frumoasa la fata. Imi place!”.
Ce spun, insa, si juratii: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, aflam din acest material.

Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました