Bravo, ai stil! – Iris catre Andreea: &#8220… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris catre Andreea: &#8220… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris catre Andreea: “…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris catre Andreea: "La tine nu exista umor nici de proasta calitate!" Antipatia..
Bravo, ai stil! – Antipatia, la cote maxime! Iris catre Andreea: “La tine nu exista umor nici de proasta calitate!”

Sezonul 8 al celui mai urmarit reality show de moda si stil din Romania: ,,Bravo, ai stil”, a debutat in data de 2 aprilie la Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media International. Dupa 14 saptamani de difuzare la Kanal D2, ,,Bravo, ai stil!” se muta pe Kanal D de astazi, 12 iulie, urmand sa fie difuzat de mercuri pana vineri, de la ora 22:30.
Ei bine, dupa o gala aparte, gala difuzata vineri, incepem o noua editie in forta, cu multe tinute superbe, cu stelute (speram noi pentru toate concurentele), cu povesti fascinante si, bineinteles, cu momente din culise, acolo unde competitia stilista prinde culoare. ✨

In editia din 11 iulie, cea de-a patra concurenta la defilare este Andreea, veterana sezonului 8, care, din pacate, nu reuseste sa gaseasca un echilibru in competitie. Cand aduce o tinuta buna, cand aduce zece care nu merita cele trei stelute, asta din punctul de vedere al juratilor. Ne dorim sa vedem mai mult de la ea, caci la inceput ne-a surprins extrem de frumos, insa daca se va intampla asta sau nu, aflam din acest material. Atentie, urmeaza o alta poveste cu talc: ,,Plec sa dizolv umorul de proasta calitate!”.

Rebecca, despre tinuta propusa de Andreea in aceasta seara: ,,Ma uitam la tinuta ta si vad o gramada de detalii, dar mi se pare ca de data asta nu ai dus-o neaparat intr-o zona buna. Colierul nu mi se pare ca se potriveste cu tinuta, chilotul, la spate, este sexy, dar cumva nu mi se pare sexy!”.

Si daca in fata colegelor Andreea a dat-o in bara, oare ce vor spune juratii? Iata cum comenteaza Maurice Munteanu tinuta: ,,Eu am in seara asta pe mine T-shirt polo, din jerse de bumbac cu putina matase, pantaloni din poplin, o curea ingusta din piele si sandale. Daca, de exemplu, pantalonii ar fi fost din stofa de lana, fie ea si subtire, daca ceasul acesta nu ar fi avut cureaua din piele, daca cureaua ar fi fost cu 2 cm mai lata si sandalele din sfoara, tinuta mea ar fi fost profund gresita!”.

Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました