Bravo, ai stil! – Ioana da gres cu styling-u… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana da gres cu styling-u… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana da gres cu styling-u…

ES
Bravo, ai stil! – Ioana da gres cu styling-ul! Maurice: "Este un look invechit"
Bravo, ai stil! – Ioana da gres cu styling-ul! Maurice: “Este un look invechit”

Sezonul 8 al celui mai urmarit reality show de moda si stil din Romania: ,,Bravo, ai stil”, a debutat in data de 2 aprilie la Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media International. Dupa 14 saptamani de difuzare la Kanal D2, ,,Bravo, ai stil!” se muta pe Kanal D de astazi, 12 iulie, urmand sa fie difuzat de mercuri pana vineri, de la ora 22:30.
Ei bine, dupa o gala aparte, gala difuzata vineri, incepem o noua editie in forta, cu multe tinute superbe, cu stelute (speram noi pentru toate concurentele), cu povesti fascinante si, bineinteles, cu momente din culise, acolo unde competitia stilista prinde culoare. ✨

In editia din 11 iulie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Ioana, ultima concurenta ce a pasit in cadrul show-ului nostru de moda. Din pacate, desi a intrat in competitie cu o tinuta buna, Ioana nu a reusit sa mai surprinda cu absolut nimic. Oare din aceasta saptamana vom face cunostinta cu o varianta mult mai buna a Ioanei? Tare suntem curiosi!

Aza, despre tinuta pe care Ioana o propune Ioana in aceasta seara: ,,Mi se pare ca te arata putin matura parul. Machiajul l-am inteles, dar nu inteleg geanta!”. Nici Jasminei nu-i place tinuta prezentata de Ioana si, surpriza sau nu, Maurice Munteanu da de pamant cu rezultatul final.

Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました