Bravo, ai stil! – Ioana vorbeste deschis des… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana vorbeste deschis des… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana vorbeste deschis des…

ES
Bravo, ai stil! – Ioana vorbeste deschis despre participarea in competitia stilistica: ,,Am mult…"
Bravo, ai stil! – Ioana vorbeste deschis despre participarea in competitia stilistica: ,,Am mult de invatat si de castigat!”

Cat de repede am ajuns si in cea de-a 16-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este miercuri, asa ca duelul stilistic incepe din nou, iar cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” trebuie sa arate ceea ce pot si ca isi merita locul aici.
Editia concept de vinerea trecuta, ,,Pool Party”, a reusit sa le faca pe fetele noastre dragi sa isi depaseasca multe limite. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive. Juratii nu au fost deloc indulgenti, iar majoritatea au obtinut note mari pe munca si creativitatea lor. Maria a fost aleasa pentru a ocupa primul loc, asta dupa ce mai multe concurente au obtinut 5 pe linie, o performanta uriasa in sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”.

Ei bine, si editia din aceasta seara se anunta la fel de incendiara ca cele difuzate pana acum. Ne vom distra alaturi de concurente si de jurati, vom afla mai multe trucuri si informatii din lumea modei, insa, din pacate, ne vom confrunta si cu o situatie neasteptata. Din cele 8 concurente, una dintre ele nu isi face aparitia in platou. De ce si despre cine este vorba, aflam chiar in aceasta seara! Ramaneti alaturi de noi si nu uitati ca emisiunea ,,Bravo, ai stil!” poate fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 22:30, doar la Kanal D.

In editia din 19 iulie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Ioana. Din pacate, Ioana nu a prea reusit sa arate ca poate si ca isi merita locul in cadrul acestei competitii. Nu de putine ori juratii au scos la suprafata acest aspect si faptul ca nu prea are legatura cu moda. Totusi, Ioana a promis ca va face tot posibilul si va propune tinute demne de trei stele si de note mari in editiile concept, dar oare se poate tine de cuvant? Haideti sa aflam!

Alex Abagiu deschide seria jurizarilor: ,,Apropo de vesta pe care o porti, singurul lor in care ai fi putut, si nici atunci nu ar fi fost de ,,Bravo, ai stil!”, sa o integrezi ar fi fost un look monocrom. Mi se pare un look foarte saracut. Adidasii i-as purta si eu. Si ce ai in geanta aia de este asa burdusita!”. Ioana nu s-a sfiit si chiar a aratat tot.. fara perdea. Ce le-a fost dat juratilor sa vada, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました