Bravo, ai stil! – Cine este persoana intitul… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Cine este persoana intitul… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Cine este persoana intitul…

ES
Bravo, ai stil! – Cine este persoana intitulata "gasca cu perle" care ii da informatii lui Iris?
Bravo, ai stil! – Cine este persoana intitulata “gasca cu perle” care ii da informatii lui Iris?

O singura zi ne mai desparte de gala 16, de incheierea celei de-a 16-a saptamani din cadrul celui mai revolutionar show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!”. Sezonul 8, asa cum v-am anuntat, este plin de surprize, suprize care apar la orizont in fiecare editie.
Dupa cum bine stiti, Andreea a lipsit ieri din platou, iar absenta ei continua si astazi. Stati fara grija, caci este bine, insa a avut de sustinut un examen important la facultate, la Iasi. Ii tinem pumnii si speram sa se intoarca in platou cu nota maxima, mult mai relaxata, mai sigura pe ea si, bineinteles, cu stylinguri tot mai bune.
In editia din aceasta seara avem rime la secunda, comentarii acide, acuzatii furtunoase, concurente din fostele sezoane aduse in discutie si.. lacrimi amare. Daca v-am facut curiosi, ramaneti alaturi de noi pana la final.

In editia din 20 iulie, prima concurenta care ne incanta privirile este Iris, frumoasa noastra roscata, veterana sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. De Iris ne leaga multe amintiri si speram sa o avem alaturi de noi pana in marea finala, iar acolo, cea mai buna sa castige. Pana vom ajunge, insa, la acele momente emotionante, trebuie sa aflam si ce ne-a pregatit Iris pentru aceasta seara superba, dar si ce discutii se mai poarta prin culise.

Ei bine, Iris a primit mesaje ca unele fete ar suferi de lipsa totala de stil. Dar cine sa fie, oare, aceasta persoana care tot ii da informatii? Sa fie, oare, doar parte din poveste.. sau chiar ceva adevarat? Andreea este una dintre concurentele despre care Iris crede ca are o totala lipsa de stil. Exista in online, iar asta este cat se poate de real, o Lady care le toata pe fete ori de cate ori are ocazia. Jasmine sustine ca aceasta persoana are si preferate: Iris, Alexandra si Maria: ,,Este foarte acida cand vine vorba de Rebecca, de Andreea.. de mine!”. Discutia a continuat cu si mai multe dezvaluiri picante, insa va lasam pe voi sa le aflati. 😉

Despre tinuta, Alex Abagiu are doar de bine spus, insa e nevoit sa spuna stop: ,,E de ajuns. E o zona pe care o tot forjezi. Vreau sa te vad si in alte zone!”. Ce spun, insa, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, dar si daca primeste Iris cele trei stele, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました