Bravo, ai stil! – ,,Asta era gala Andreei!&#… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ,,Asta era gala Andreei!&#… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ,,Asta era gala Andreei!&#…

ES
Bravo, ai stil! – ,,Asta era gala Andreei!" Tema i-a venit manusa Andreei! Critici la testimoniale!
Bravo, ai stil! – ,,Asta era gala Andreei!” Tema i-a venit manusa Andreei! Critici la testimoniale!

Iata ca am ajuns si la sfarsitul celei de-a 16-a saptamani din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Tema editiei concept este ,,Papusi”, o tema care le da ocazia concurentelor noastre sa “exagereze”, dar intr-un mod cat se poate de creativ. Practic, aceasta tema le da ocazia sa se transforme, insa daca in papusi adorabile sau creepy, ramane de aflat.

Dupa cum bine stiti, in editiile de miercuri si joi, Andreea a lipsit motivat. A trebuit sa sustina un examen important la Iasi, insa astazi este din nou alaturi de noi, pusa pe treaba si pe adunat cele mai mari note. Din pacate, insa, editia concept din aceasta seara este una eliminatorie. Una dintre cele opt concurente va pleca acasa, iar sansa de-a castiga titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”.. va fi pierduta. Pana la acel moment, insa, haideti sa dam start defilarilor din editia concept ,,Papusi” si sa vedem cum s-au transformat frumoasele noastre fete. Urmeaza un adevarat spectacol!

In editia din 21 iulie, in cea de-a 16-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a opta, dar nu si cea din urma, concurenta care ne incanta privirile este Andreea. Ea a lipsit din emisiune doua zile la rand, ceea ce inseamna ca ne surprinde cu forte proaspete? Ce a pregatit Andreea pentru editia concept: ,,Pupusi”, aflam din acest material.

Alex Abagiu: ,,Imi place ce ai facut in seara asta si iti spun si de ce: e purtabil, am cum sa vad aceste piese si intr-un styling modern pe strada, machiajul iti vine foarte bine! E un look care tipa Andreea!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました