Bravo, ai stil! – DIANA, NOUA CONCURENTA, AP… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – DIANA, NOUA CONCURENTA, AP… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – DIANA, NOUA CONCURENTA, AP…

未分類
Bravo, ai stil! – DIANA, NOUA CONCURENTA, APARITIE SEXY! Iris se simte amenintata?
Bravo, ai stil! – DIANA, NOUA CONCURENTA, APARITIE SEXY! Iris se simte amenintata? ,,Au mai fost cazuri…”

O nouă concurentă pășește astăzi în platoul “Bravo, ai stil!”

“S-a ajuns departe!”

O nouă săptămână plină de provocări stilistice se anunță pentru concurentele celui mai iubit show cu și despre fashion, din România, “Bravo, ai stil!”, la Kanal D.

Nelipsite, din această ediție, pe lângă ținute spectaculoase, și defilări inedite, vor fi comentariile spumoase, dar și momentele amuzante, ingrediente magice pentru un show desăvârșit, așa cum este cea mai iubită competiție, cu și despre stil.

În ediția din această seară, o nouă concurentă, Diana, se alătură aspirantelor la titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România”. Cum se va prezenta tânăra, ce emoții o încearcă acum, la început de drum, și dacă va reuși să atragă atenția juraților, dar și telespectatorilor, vom afla din acest material.

”Bine ai venit la Bravo, ai stil! (…) Am să mă direcționez direct către zona feței … ca să ne cunoaștem. (…) Cred că știi că în Bravo, ai stil! aștept variații, tot timpul să mă dai peste cap, să completezi cumva felul în care îți coafezi părul, îți faci machiajul, look-urile pe care le prezinți”, îi spune Alexandru Abagiu.

“Dragă, bine ai venit în cadrul acestei frumoase competiții! S-a ajuns departe! Trebuie să le …hâț prinzi din urmă! (…) Nu-mi place geanta, (…) nu-mi place cadrul salopetei, nu-mi place boleroul…are ceva de princhinduș! (…)”, comentează Maurice Munteanu, la rândul lui.

Pe de altă parte, una dintre concurente a surprins, dincolo de podiumul competiției, cu ceva inedit, unic în istoria Bravo, ai stil!

“Asta n-a mai făcut niciodată, nicio concurentă în istoria Bravo, ai stil! Incredibil!” exclamă Raluca Bădulescu.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました