Bravo, ai stil! – Cocurile Mariei au facut v… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Cocurile Mariei au facut v… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Cocurile Mariei au facut v…

未分類
Bravo, ai stil! – Cocurile Mariei au facut valva! Concurenta bifeaza inca o tinuta de trei stele!
Bravo, ai stil! – Cocurile Mariei au facut valva! Concurenta bifeaza inca o tinuta de trei stele! ,,Impecabil”

Cat de repede am ajuns si in cea de-a 17-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este miercuri, asa ca duelul stilistic incepe din nou, iar cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” trebuie sa arate ceea ce pot si ca isi merita locul aici.
Editia concept de vinerea trecuta, ,,Papusi”, a reusit sa le faca pe fetele noastre dragi sa isi depaseasca multe limite. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive. Juratii nu au fost deloc indulgenti, iar majoritatea au obtinut note mari pe munca si creativitatea lor.
Ei bine, si editia din aceasta seara se anunta la fel de incendiara ca cele difuzate pana acum. Ne vom distra alaturi de concurente si de jurati, vom afla mai multe trucuri si informatii din lumea modei, dar vom fi martorii si scenelor controversate si picante din culise. Ramaneti alaturi de noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.
P.S – Sa stiti ca azi avem parte de intalnire cu o noua concurenta. Cine este, cum o cheama, de unde vine, cu ce ganduri la ,,Bravo, ai stil!”, aflam in aceasta seara.

In editia din 26 iulie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Maria, si ea una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon. Desi nu se afla aici inca de la prima editie, a demonstrat ca isi merita locul si ca are extrem de multe cunostinte. Dupa tinuta din editia concept ,,Papusi”, care a fost un succes total, tare suntem curiosi ce ne propune si in aceasta seara. Trebuie sa stiti ca ale ei cocuri au intrigat-o pe Ilinca Vandici: ,,Vreau sa le masor!”.

Alex Abagiu: ,,Imi place foarte mult ce ai facut. Imi place elementul de la buza. Bravo, bravo!”. Trebuie sa stiti ca si Maurice Munteanu, dar si Raluca Badulescu, au avut o parere extrem de buna despre tinuta. Maria a reusit din nou sa propuna o tinuta demna de cele trei stele.v

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました