Bravo, ai stil! – Ironii intre concurente! I… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ironii intre concurente! I… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ironii intre concurente! I…

未分類
Bravo, ai stil! – Ironii intre concurente! Iris si Jasmine, atac dupa atac! ,,O copie identifica"
Bravo, ai stil! – Ironii intre concurente! Iris si Jasmine, atac dupa atac! ,,O copie identifica”

Cat de repede am ajuns si in cea de-a 17-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este miercuri, asa ca duelul stilistic incepe din nou, iar cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” trebuie sa arate ceea ce pot si ca isi merita locul aici.
Editia concept de vinerea trecuta, ,,Papusi”, a reusit sa le faca pe fetele noastre dragi sa isi depaseasca multe limite. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive. Juratii nu au fost deloc indulgenti, iar majoritatea au obtinut note mari pe munca si creativitatea lor.
Ei bine, si editia din aceasta seara se anunta la fel de incendiara ca cele difuzate pana acum. Ne vom distra alaturi de concurente si de jurati, vom afla mai multe trucuri si informatii din lumea modei, dar vom fi martorii si scenelor controversate si picante din culise. Ramaneti alaturi de noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.
P.S – Sa stiti ca azi avem parte de intalnire cu o noua concurenta. Cine este, cum o cheama, de unde vine, cu ce ganduri la ,,Bravo, ai stil!”, aflam in aceasta seara.

In editia din 26 iulie, prima concurenta care ne incanta privirile este Iris, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, veterana competitiei de altfel, si una dintre cele mai votate iubite concurente care s-au perindat pe la ,,Bravo, ai stil!”. Daca in editia concept ne-a dat pe spate cu look-ul ei, astazi suntem curiosi cu ce ne mai poate surprinde. Haideti sa o vedem in toata splendoarea.

Ei bine, pana cand Iris va pasi in fata juratilor pentru a primit verdictul final, e musai sa mergem in culise, locul unde au loc cele mai picante discutii. Jasmine a fost catalogata de Iris ,,lupul moralist”, insa ce a facut-o sa spuna asta? Jasmine, la randul sau, vorbeste despre tinuta pe care a purtat-o in editia concep ,,Papusi”, tinuta care a fost, dupa cum majoritatea fetelor, copiata din online: ,,Am vrut sa starnesc reactii si am reusit. Am vrut sa vad reactia lui Iris, a Mariei..”. In platou, cele doua concurente au lansat ironii le banda rulanta. Nici atacurile subtile nu au lipsit, dar oare unde se va ajunge?

Vor reusi Iris si Jasmine sa cada la pace? Va reusi Iris sa primeasca in aceasta seara cele trei stele? Va primi Iris complimente sau reactii negative in ceea ce primeste look-ul din aceasta seara?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました