Bravo, ai stil! – Andreea o ”arde&#822… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea o ”arde&#822… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea o ”arde̶…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea o ''arde" pe bogatie! Juratii au fost cuceriti iremediabil de tinuta!
Bravo, ai stil! – Andreea o ”arde” pe bogatie! Juratii au fost cuceriti iremediabil de articolele vestimentare!

Daca e joi, e clar, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, va bucura sufletele si va aduce cele mai noi informatii si tips and tricks din lumea modei. E a doua zi din cea de-a 17-a saptamana a acestui fascinant sezon si doar o zi ne mai desparte de editia concept. Va dam un mic spoiler: gala se anunta a fi una socanta si plina de surprize. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla si despre ce este vorba.

Dupa cum bine stiti, ieri, in editia miercuri, am primit-o in competitie cu bratele deschise pe Diana, o tanara superba, ambitioasa si cu mult bun gust si rafinament. Tinuta ei a reusit ieri sa surprinda doi dintre cei trei jurati, insa speram ca astazi va avea mai mult noroc. Le tinem pumnii tuturor fetelor si abia asteptam sa vedem ce tinute ne propun in aceasta seara.

In editia din 27 iulie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Andreea, una dintre cele doua veterane ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Din pacate, in ultima vreme, Andreea nu a mai reusit sa faca fata cerintelor aspre impuse de jurati, astfel ca s-a vazut asta in numarul stelutelor acumulate, dar si in clasamentul notelor din editiile concept. Noi speram ca si-a revenit si ca in aceasta seara ii va da pe spate pe cei trei jurati, mai ales ca o “arde” pe bogatie. De ce spunem asta? Ramaneti la final pentru afla! 😉

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました