Bravo, ai stil! – Un detaliu simplu ar fi fa… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Un detaliu simplu ar fi fa… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Un detaliu simplu ar fi fa…

未分類
Bravo, ai stil! – Un detaliu simplu ar fi facut o mare diferenta in tinuta lui Iris! ,,Puteai sa…"
Bravo, ai stil! – Un detaliu simplu ar fi facut o mare diferenta in tinuta lui Iris! ,,Puteai sa pui un snur din piele in par si il transformai in bici”

Daca e joi, e clar, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, va bucura sufletele si va aduce cele mai noi informatii si tips and tricks din lumea modei. E a doua zi din cea de-a 17-a saptamana a acestui fascinant sezon si doar o zi ne mai desparte de editia concept. Va dam un mic spoiler: gala se anunta a fi una socanta si plina de surprize. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla si despre ce este vorba.

Dupa cum bine stiti, ieri, in editia miercuri, am primit-o in competitie cu bratele deschise pe Diana, o tanara superba, ambitioasa si cu mult bun gust si rafinament. Tinuta ei a reusit ieri sa surprinda doi dintre cei trei jurati, insa speram ca astazi va avea mai mult noroc. Le tinem pumnii tuturor fetelor si abia asteptam sa vedem ce tinute ne propun in aceasta seara.

In editia din 27 iulie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile, dar nu cea din urma, este Iris, si ea una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ea a reusit mereu sa ne surprinda intr-un mod placut, o privim din fata micilor ecrane in fiecare seara, inca din prima editie, si recunostem, ne-am atasat enorm de ea. Ei bine, ce ne pregateste in aceasta seara din punct de vedere stilistic, aflam din acest material.

Raluca Badulescu deschide seria jurizarilor: ,,Iris, fii atenta! Ce vrei sa iti spun? Ca mi-ai luat sufletul, ca m-ai tocat marunt? Tinuta este exceptionala, imi place la nebunie. E o tinuta care te-a consacrat!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました