Bravo, ai stil! – Maurice: “S-a facut … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maurice: “S-a facut … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maurice: “S-a facut …

未分類
Bravo, ai stil! – Maurice: "S-a facut o glajbeala!" Machiajul Rebaccai il disturba pe Alex!
Bravo, ai stil! – Maurice: “S-a facut o glajbeala!” Machiajul Rebaccai il disturba pe Alex!

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 18-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 03 august, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat Rebecca, frumoasa noastra dansatoare. Si ea a inceput sa propuna tinute din ce in ce mai bune, tinute spectaculoase si nici astazi nu se dezice de acest obicei. Cu o rochie rosie, desprinsa parca din filme, dar si cu un machiaj excentric, se prezinta in fata voastra, a colegelor sale si, nu in ultimul rand, a celor trei jurati.

Alex Abagiu este cel care deschide seria jurizarilor in cazul Rebeccai si spune asa: ,,M-a amuzat foarte tare momentul tau. Mi se pare ca functioneaza povestea cu miscarea aceasta, dai viata acestui costum. Mie imi pari costumata si nu vad aplicabilitatea in viata de zi cu zi. Pentru ceva atat de riguros in zona gatului, nu vad sensul bijuterilor aplicate. Cred ca prima data in acest show cand nu inteleg de ce ai optat pentru un astfel de machiaj. Acest machiaj, adaugat unei tinute costum, te duce si mai tare in acea zona. Fii atenta la tot ceea ce faci mai departe!”. Ce spun, oare, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu? Sa aiba si ei aceeasi parere? Asteptam in comentarii raspunsurile voastre: este sau nu este Rebecca costumata?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました