Bravo, ai stil! – “Corect-tamp!”… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – “Corect-tamp!”… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – “Corect-tamp!”…

未分類
Bravo, ai stil! – "Corect-tamp!" Atentie la lungimea jeansilor! Iris ar fi trebui sa ii scurteze!
Bravo, ai stil! – “Corect-tamp!” Atentie la lungimea jeansilor! Iris ar fi trebui sa ii scurteze!

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 18-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 03 august, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat veterana sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, Iris. Ea este una dintre cele mai bune concurente din cadrul competitiei stilistice, se numara printre cele ce exceleaza la capitolul styling si care chiar se ridica la nivelul asteparilor juratilor. In timpul saptamanii straluceste, in editiile concept straluceste, si siguri si astazi se va intampla la fel. Haideti sa vedem ce ne-a pregatit Iris in materie de tinuta si poveste. Curiosi?

Raluca Badulescu deschide seria jurizarilor in cazul lui Iris: ,,Ati inceput in cursul saptamanii sa va gatiti de nu mai stie omul ce sa mai puna pe el. Iris, tinuta imi place, o singura chestiune o strica: lungimea pantalonilor, proportiile. Pantalonii trebuiau mult mai scurti, sacoul de piele imi place, parul imi place. In rest, nu vad vreo nenorocire!”. Ce a spus Maurice Munteanu despre cizmele prezentate de Iris, ce a avut de mentionat Alex Abagiu la partea de beaty, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました