Bravo, ai stil! – Andreea nu a ales piesele … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea nu a ales piesele … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea nu a ales piesele …

ES
Bravo, ai stil! – Andreea nu a ales piesele potrivit, insa intentia nu este gresita!
Bravo, ai stil! – “Nu e gresita intentia, dar piesele nu sunt alese potrivit!” Andreea, inspirata din “Emily in Paris”?

Este joi, suntem in cea de-a doua zi din cea de-a 18-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si daca ieri am avut parte de o editie ceva mai linistita, trebuie sa stiti ca episodul din aceasta seara va va lasa fara cuvinte. Alte tinute spectaculoase, alte coafuri si machiaje reusite, alte critici pentru unele dintre concurente, avem povesti pe masura si, nu in ultimul rand, imagini din culise si informatii de ultima ora. In aceasta competitie stilistica, cele opt aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” isi ascut ghearele si despica firu-n patru ori de cate ori simt ca trebuia sa faca asta. Nu ratati si nu uitati, fiti cu ochii pe noi in fiecare zi de miercuri, joi si vineri, la Kanal D, imediat dupa serialul turcesc fenomen ,,Melek”.

In editia din 03 august, cea de-a opta, ultima, dar nu si cea din urma concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat cea de-a doua veterana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, Andreea. Ea si-a revenit in ultimul timp, propune tinute mai bune, mai corecte, tinute care, in sfarsit, obtin stele, dar oare cat o va tine asa? Noi ii tinem pumnii in aceasta seara si haideti sa-i aflam povestea si sa-i vedem tinuta.

Alex Abagiu deschide seria jurizarilor in cazul Andreei: ,,Nu inteleg de ce colegele tale te plaseaza in Italia doar pentru ca au vazut niste lamai in geanta. Este un look care sta in picioare. Pentru mine, e un look din Emily in Paris, dar e un look de referinta. Azi, in aceasta seara, nu este o problema!”. Ce spun Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました