Bravo, ai stil! – Partea de beauty, un plus … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Partea de beauty, un plus … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Partea de beauty, un plus …

ES
Bravo, ai stil! – Partea de beauty, un plus pentru Jasmine! Tinuta, aleasa gresit: ,,Te inghite…"
Bravo, ai stil! – Partea de beauty, un plus pentru Jasmine! Tinuta, aleasa gresit: ,,Te inghite pe tine”

Este vineri, sfarsitul celei de-a 18-a saptamani din cadrul unicului show de moda din Romania, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am ajuns si la cea de-a 18-a editie concept din acest sezon, un sezon cu totul aparte. Este o premiera in istoria competitie, caci tema din aceasta seara este: ,,Bal de Epoca”, o tema care striga rafinament, eleganta, excentricitate si multa, multa creativitate. Cele opt concurente ale noastre: Iris, Andreea, Maria, Alexandra, Rebecca, Jasmine, Diana si Aza, sunt pregatite sa ne arate tot ceea ce au invatat pana acum, sa puna in practica toate informatiile acumulate pana in acest moment, si ne asteptam la ceva fabulos.
Raluca Badulescu: ,,Sunt atat de curioasa se ce vor prezenta in seara aceasta, mai ales ca nu au nicio sursa de inspiratie, nu s-a mai facut tema asta niciodata in vreun sezon. Hai sa le vedem creativitatea!”.

In editia din 04 august, in cea de-a 18-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, in editia concept – Bal de Epoca – prima concurenta la defilare este Jasmine, una dintre cele mai bune concurente din competitie, aspiranta la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”. Momentul ei a fost extrem de frumos, iar Ilinca Vandici a pus in scena un moment de vals. Aplauzele au fost prea putine pentru frumusetea momentelor din aceasta seara.

Revenind, insa, la tinuta, Raluca Badulescu deschide seria jurizarilor in cazul Jasminei: ,,Bine ai venit in acest concept pe care nu l-am mai avut la – Bravo, ai stil! – si chiar sunt curioasa despre performantele voastre din aceasta seara. Tinuta ta imi aminteste de ,,Cei trei muschetari”, varianta Orlando Bloom. Partea de sus imi place la nebunie. Ce ai facut cu fusta?”. Ce spun, insa, Maurice Munteanu si Alex Abagiu, dar si ce note primeste Jasmine in aceasta seara de gala, aflam din materialul exclusiv.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました